3 (2)
Insight Summer Editie 2021 Final V 1.0

Werken@AdVanced

AdVanced is een betrouwbare IT-partner voor aansprekende  opdrachtgevers, van de banken en verzekeraars tot energiebedrijven en netwerkbeheerders, van ministeries en gemeente tot Waterschappen. Niet voor niets is het onderschrift van AdVanced “Bepalend voor IT-resultaat”.

Dat is een reputatie die wij al sinds de oprichting in 2000 hoog in het vaandel hebben staan. Wij beseffen als geen ander dat we een IT-dienstverlener zijn. Wij doen dat met een enthousiaste en loyale groep mensen. Deze mensen zijn allemaal ervaren en goed opgeleide consultants. Ze zijn daardoor ook altijd goed inzetbaar op alle denkbare IT-opdrachten. De lat ligt hoog, wij schuwen niets.

Duurzame inzetbaarheid

Wij leveren een diversiteit aan services, ondersteund vanuit onze expertise gebieden in diverse marktsegmenten.

AdVanced vindt de privé en werkbalans heel belangrijk en hecht veel waarde aan de vitaliteit. Er worden vanuit de vitaliteitscommunity veel , hele diverse, activiteiten gefaciliteerd en georganiseerd. Activiteiten met als kern bewegen, relaxen en sociale contacten. 

AdVanced is een organisatie met weinig hiërarchische structuren. Alle collega's kennen elkaar goed. Dat vinden wij ook superbelangrijk. We komen vaak bij elkaar met social events, maar ook binnen communities waarin collega's kennis delen of samen nieuwe technologieën ontdekken en onderzoeken.

Wij zijn AdVanced en met trots! Jij ook?

Sloeproeien

Even voorstellen

Doorgroeimogelijkheden

Bij AdVanced vinden wij continue ontwikkeling belangrijk. Groeien binnen je vakgebied hoort daar uiteraard bij.
AdVanced heeft diverse communities waarbinnen kennis en kunde met elkaar wordt gedeeld en we met elkaar op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen.
Diverse expertise velden komen samen . Ervaren testprofessionals ontmoeten elkaar bijvoorbeeld in de Testcommunity, die gemaakt is voor testprofessionals door testprofessionals. Dit platform bied je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en anderen te halen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Daar hecht AdVanced veel waarde aan.
Ook het volgen van trainingen en opleidingen wordt sterk gestimuleerd en gefaciliteerd. Dat doen wij zowel collectief in-house als individueel. Maatwerk is daarbij de sleutel. Je kan daarbij diverse certificaten behalen. Er zijn ook mogelijkheden om door te stromen naar andere deelgebieden.

Snapshot 14
Goed Salaris
Teksten Website (1000 × 480 Px) (1000 × 300 Px) (1)

Wij nodigen jou graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met een collega van het Management Team en een collega van Commercie.

Als dit gesprek aan twee kanten positief verloopt, volgt een tweede gesprek, waarin wij (nog) dieper ingaan op jouw kwaliteiten en op de functie zelf. Bij een wederzijdse klik volgt er vanuit ons een aanbieding, die jij hopelijk vol enthousiasme accepteert.

Wie weet overtuig jij ons al in het eerste gesprek!

Teksten Website (1000 × 480 Px) (1000 × 300 Px) (3)
Arrows

Test engineer

Als test engineer stel je zelfstandig functionele en automatische testen op, werkt deze bij en voert deze uit. Je kijkt hierbij kritisch naar de behoefte en bepaalt welke testen er uitgevoerd moeten worden om de kwaliteit van de opgeleverde functionaliteit vast te stellen.

Arrows

Business analist

Als business analist ben jij bezig met het verzamelen van requirements. Je analyseert benodigde databronnen en elementen en zet data governance op. Dit vereist strategisch denken en het analyseren van rapporten op een gedetailleerd niveau.

Dennis Mes Website (1)

Dennis Mes

WhatsApp hem!

Ralph Hemerik Website (3)

Ralph Hemerik

WhatsApp hem!

Onze nieuwe collega?

Twijfel niet en neem contact op met één van onze managing consultants. Zij kunnen je precies vertellen hoe het is om voor AdVanced te werken.