Vector
Snapshot 21

Ons team van consultants is ons bestaan

Dat is het al sinds de oprichting van AdVanced in 2000 en dat beseffen wij als geen ander.

Via autonome groei bestaat ons team ondertussen uit meer dan 70 professionele consultants. Wij kennen al onze collega's en daar zijn wij uitermate trots op. Onze professionals zijn actief in uiteenlopende marktsegmenten en op verschillende expertisegebieden maar altijd met als doel het versoepelen en versimpelen van de bedrijfsvoering van onze klanten

We hebben bewust gekozen voor kleinschalige teams die aangestuurd worden door Managing Consultants die zelf opdrachten vervullen bij onze opdrachtgevers. 

In alles wat AdVanced doet, geloven we in het uitdagen van de standaard. Wij denken anders. AdVanced streeft naar een plezierige en veilige omgeving waar mensen uniek, trots en succesvol kunnen zijn. Wij zijn gedreven, betrokken, vastberaden, vakkundige en enthousiaste consultants die zich graag samen met u buigen over uw IT-gerelateerde uitdagingen.​​

Usp

KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn: samen, eenvoud en continu ontwikkelen van menselijk talent​​.

Usp

.SAMEN

Wij zorgen er voor dat u kunt uitblinken in waar u voor staat.​​

Usp

..EENVOUD

Wij tillen IT naar een AdVanced niveau, door de kracht van éénvoud.​​

Usp

...TALENT

Wij investeren blijvend in ons menselijk talent.​

Wij zijn AdVanced.

Deze zin geeft in essentie aan wie wij zijn. Een hechte groep van enthousiaste en betrokken professionele consultants. We werken altijd toe naar een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers waarbij een IT- en mensgerichte aanpak hand in hand gaat.  

AdVanced is een organisatie waar veel mogelijk is. De slogan "Ook dat is AdVanced" is niet voor niets spontaan ontstaan. We kennen weinig structuren en hiërarchische lagen. Een organisatie die bestaat uit diverse kleinschallige teams, begeleid door een Managing Consultant.

AdVanced vindt het van belang dat de betrokkenheid vanuit de organisatie groot is en dat ideeën en mogelijkheden vanuit de consultants zelf komen. Om dit te stimuleren worden er communities opgestart om interessante kennisgebieden te volgen en ontwikkelen. Iedere consultant beschikt over een ruim netwerk van contacten. Deze contacten bieden een schat aan mogelijkheden voor nieuwe interessante opdrachten voor jezelf en collega's. AdVanced gelooft in de kracht van het eigen netwerk en laat dit verder tot ontwikkeling komen. Iedere consultant speelt hierbij een belangrijke rol.  

Car 1
Ook Advanced

Een belangrijke waarde van AdVanced is het bieden van een veilige en sociale omgeving waarbij iedere consultant zich thuis voelt en goed tot verdere professionele ontwikkeling kan komen. Dit bereiken we door goede begeleiding en continue aandacht voor scholing en training. Een goed voorbeeld hiervan is de opzet van de MasterClass in 2019 waarin we relatief onervaren nieuwe medewerkers in samenwerking met één van onze klanten zich in een veilige omgeving, hebben laten ontwikkelen. Het sociale karakter van AdVanced blijft overigens niet beperkt tot de organisatie zelf. AdVanced heeft oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen buiten haar eigen omgeving. Zo hebben we al een aantal keer ons kerstpakket, in samenspraak met de professionals, geschonken aan een goed doel. 

AdVanced is een consultancy-organisatie waarbij de medewerkers veelal op klantlocatie werken. We zien elkaar daardoor minder vaak. We hechten belang aan een goede collegiale band en zorgen voor mogelijkheden om elkaar goed te leren kennen en van elkaars expertises op te hoogte te zijn. Dit doen we door het organiseren van diverse sociale en zakelijke evenementen en activiteiten. Deze lopen uiteen van een gezamenlijke wintersportreis tot een themabijeenkomst over Robotica. Nieuwe initiatieven die bijdragen aan het algemene resultaat worden aangemoedigd. Alleen gezamenlijk maken we van AdVanced een succes. Wij verwachten dat iedereen op zijn of haar manier hieraan een steen bijdraagt. 

Sales

Onze Sales denkt mee en kijkt vooruit. AdVanced heeft directe opdrachtgevers waar wij al jarenlang een hechte en intensieve samenwerking mee hebben.
Daardoor weten wij van er van ons wordt verwacht: “inzet op maat”. En hier zijn wij langdurig succesvol in. Daarnaast breiden wij flink uit met nieuwe opdrachtgevers in diverse marktsegmenten en spelen we actief in op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Dat doen wij samen met onze professionals, zij hebben, naast ervaring in de branche, ook de juiste drive om bij te dragen aan een mooie nieuwe samenwerking.

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan kwaliteit en onze professionals. Persoonlijk contact en betrokkenheid, out-of-the-box durven denken en werkplezier zorgt ervoor dat wij excelleren op hoog niveau.

“Zelfstandig meewerken op projecten, successen vieren met collega’s én een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren."

Sales Website
Arrows

Professionals

Wij werken samen met de beste professionals om er een succes van te maken. AdVanced is een platte organisatie en alle collega's kennen elkaar goed. Dat vinden wij ook super belangrijk.

Arrows

Hoe het begon

Op 1 januari 2000 werd AdVanced Programs Technology Benelux (werknaam AdVanced) officieel opgericht en vestigde zich in ’s-Hertogenbosch.

Snapshot 26
Snapshot 19