Toggle menu
x

 

Singelloop in Breda

Afgelopen weekend is het AdVanced T-shirt weer gespot in Breda. Helaas wel wat regen gehad tijdens de Singelloop, maar met een t-shirt als deze val je dan wel weer op.

Hilversum City Run 2016

Ook dit jaar is er weer keihard gelopen voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Voor een video-verslag kunt u op deze link klikken.

European Youth Mountainbike Championships 2015

Van 10 t/m 14 augustus 2015 heb ik meegedaan aan de Europese Kampioenschappen
Mountainbike voor de jeugd in Oostenrijk. Er deden 49 teams uit 19 verschillende landen
mee. Een team bestaat uit twee jongens en 1 meisje. Voor het EK hadden we eigen kleding
laten maken. Ik vond het super gaaf om met Advanced BV, de werkgever van mijn vader, op mijn shirt en broek te mogen fietsen. Mark, nogmaals hartstikke bedankt hiervoor!

Het EK gaat duurt 5 dagen. Op maandag stond de team time trial, een soort ploegentijdrit, op het programma. Dinsdag werd er een estafette gereden. Daarna kwamen de individuele wedstijden. Op woensdag een technische proef, waar ik 9e werd en een korte cross country wedstrijd. Donderdag de marathon; een 7 km lange klim gevolgd door een technische afdaling. En op vrijdag de lange cross country wedstrijd. Uiteindelijk een 70e plaats in het eindklassement.

Het was een hele leerzame en ook heel gezellige week. Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag doen en mijn ouders weer zo gek zijn om hun vakantie aan mij aan te passen.

Nard Sinke

Grote groep AdVanced lopers Hilversum City Run 2015

Er is wel eens een hardloper verhinderd, maar toch wordt de groep hardlopers elk jaar weer groter! Ook 19 april 2015 was AdVanced goed vertegenwoordigd tijdens de Hilversum City Run 2015.

De dames en heren hebben weer uitstekend gelopen voor Spieren voor Spieren. De volgende keer wordt het hardloop evenement weer gehouden op 17 april 2016. Doe je dan (ook weer) mee? Geef je aanmelding door aan Rob van Beek of het office.

 

 

AdVanced en Hilversum City Run 2014

Op zondag 6 april 2014  hebben de lopers van AdVanced zich ingezet. Er waren teams voor zowel de 5 als de 10 kilometer. Ook werd deze traditionele AdVanced activiteit weer gelopen voor het goede doel: Spieren voor spieren.

 

 

AdVanced prolongeert Hilversum City Run in 2013

In deze editie deden maar liefst 16 lopers van AdVanced en sympathisanten mee aan de run ten bate van Spieren voor Spieren. Dat betekende 4 teams, 2 teams die de 10km volbrachten en 2 voor de 5km.

Dit keer regende het persoonlijke records voor onze teams. Daarnaast was een heuze haas in ons midden, die met een 5km tijd van een krappe 20 minuten de positie van AdVanced in de ranglijsten veilig stelde. 

Inmiddels voor AdVanced een jaarlijks en groeiend fenomeen, met steeds meer spieren voor spieren. Uiteraard heeft AdVanced hierin ook haar verantwoordelijkheid genomen en naast een sportieve bijdrage ook een financiële bijdrage geleverd aan dit goede doel.

AdVanced zet beste beentje voor in Hilversum City Run 2012

Al enige jaren doet een aantal teams van AdVanced mee aan de sponsorloop Hilversum City Run. Dit jaar was de run ten bate van Spieren voor Spieren. Op de 5km liepen 2 teams. Van de in totaal 112 teams in deze categorie eindigden de AdVanced teams op de 24e en 55e plek. 

Ook voor de 10km waren er 2 teams. Die eindigden op de 40e en 165e plek (van de 236 teams). Geen slecht resultaat! Ook in de 2013 editie zal AdVanced weer meedoen. Als dan naast het beste beentje ook een stapje voor wordt gezet, eindigen we nog hoger in de ranglijsten!

Terug

© AdVanced. Alle rechten voorbehouden.