Toggle menu
x

 

Hoe ziet een typische dag eruit als AdVanced Test Consultant?

Je komt binnen bij de klant en bent meteen alert op nieuwe ontwikkelingen. Je drinkt een kop koffie met je collega’s en bespreekt de dag. Je bent enthousiast en adviseert/informeert je collega’s met behulp van je opgedane kennis. Je bent als consultant altijd bezig in een adviserende rol. Het is een uitdaging om als Test Consultant de beste analyses te maken van de processen als voorbereiding op het schrijven van testscripts. Hierna stel je gestructureerde testscripts op volgens verschillende (aangereikte) specificatietechnieken op basis van beschikbare documentatie.
Je voert tests uit, met of zonder testtool, volgens vooraf opengestelde testscripts en tijdslijnen. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het structureel verbeteren van het totale testproces (Test Proces Improvement) bij de klant. Je test, controleert en stelt de kwaliteit van de nieuwe functionaliteit vast!
Aan het eind van de dag ga je nog even gezellig langs je collega’s op het hoofdkantoor in Hilversum, alwaar je deelneemt aan een kennissessie, onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna rijd je met een voldaan gevoel naar huis met de gedachten dat het nog maar 5 nachten slapen is voordat we op het jaarlijkse AdVanced skitripje gaan…..

Advanced en jijzelf zorgen ervoor dat je kennis up-to-date is om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen, AdVanced biedt hier alle mogelijkheden toe. Uiteraard helpen je collega's je met meer complexe (technische) vraagstukken, met kennissessies of gewoon in een wekelijks telefoongesprek. Uiteraard verloopt dit alles in goed overleg met je manager. Alle managers zijn bij AdVanced zelf ook consultant en weten als geen ander hoe het reilt en zeilt bij de klant.

 

 

© AdVanced. Alle rechten voorbehouden.